Google Toolbar for Internet Explorer

Google Toolbar for Internet Explorer

Ingyenes
Google Toolbar tökéletes bővítményt a böngészőben
Értékelés
3.6  (4,654 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
7.5.8231 (Összes)
A program 2 díjat kapott
Google Toolbar egy bővítményt a böngészőben.
Eszköztár tulajdonságok:
Támogató élő közvetítések, illetve egyéni webhelyről indított keresés, Google Toolbar egyéni gomb több, mint könyvjelzők lehetőséget. Most, egyedi gombok is támogatja Google Kütyü - ha rákattint az ikonra, a gadget pop le az Eszköztáron, nem számít, milyen oldalon van, közel amikor végzett. Hozzáadhatja a kedvenc Google Modulokat a Toolbar.
Now elérheti az összes Eszköztár beállítások, könyvjelzők, egyedi gombok segítségével bármely számítógépről, nem mindegy, hogy otthon vagy útközben. Válasszuk a lehetőséget, hogy 'Hozzáférési az Eszköztár beállítások mindenhol a Toolbar bejelentkezés menü. Akkor, amikor bejelentkezik a Google Toolbar azon a számítógépen, amelyen telepítve van, a beállítások nem lesznek frissítve, minden változtatás, amit ez alatt az ülés lesz mentve.
Google Notebook tartalmazza Google Toolbar 5, ahhoz, hogy a nyírás, gyűjtés, információk megosztása böngészés közben a weben is könnyebb. Notebook felhasználók képesek lesznek hozzáférni minden a jelenlegi notebook, még hozzá, hogy ezeket a "Sztár" ikonra. Hogy indítsa el a mini-notebook ablak, egyszerűen kattintson a "Notebook" ikonra. Notebookok is megjelenik a Könyvjelzők listája, navigálhat, hogy az összes mentett linkek a könyvjelző menü.
A Google Toolbar Találni, bár lehet keresni a szavakat, ahogy írja, gyorsan keresse meg, majd jelölje ki a kulcs kifejezések a különböző oldalakon. Egyszerűen csak írja be a 'Ctrl + F', hogy aktiválja a keresés sáv alján a böngésző ablak, vagy válassza a 'Találni, ahogy írja' a funkciót a "Beállítások" menüben a "Tools" gomb megnyomásával jelölje ki a szavak azonnal, ahogy írja.
Ha ködös egy web címet, ahelyett, hogy egy 404 vagy DNS hiba az oldalon, Google Toolbar megmutatja, javaslatokat a cím lehet, hogy azt akarta, valamint az egyéb navigációs opciók. Látogatás http://www.youtube.co látni ezt a funkciót.
Űrlapok kitöltése az interneten, most még könnyebb. A továbbfejlesztett AutoFill funkciót, akkor több különböző profilok, hogy szolgálja az üzleti, mind a személyes igények, illetve tárolni a hitelkártya adatokat a jelszavas védelmet. Ha kitöltöd az űrlapot online, fölé a AutoFill ikonra, hogy megnézze az információkat, majd kattintson a ténylegesen töltse ki. Akkor is kezdje el beírni a formában, AutoFill kérni fogja, hogy válassza ki a profilt szeretné használni.
Többet...

Actual users' questions

Összes
  • Question: I want a zoom option/icon in my Google Toolbar to enlarge the font of text to a required size.
    Answer:

    There is no zoom icon available for Google Toolbar, but if you have a compatible browser, you can use the multitude of extensions and add-ons that allow you to zoom in to certain elements on a webpage. Please access the built-in market for add-ons and search for page/text zoom and you will find plenty.

  • Question: I need Coran Reader integrated in the toolbar. Is it possible?
    Answer:

    Google Toolbar isn't being developed anymore even if its homepage is still up. However, the toolbar has been integrated into Google's browser. If you plan to install it, Internet Explorer is required. If you need an additional features other than the ones the toolbar contains, you can contact the developers.

Információ frissítve:
We are in CryptoPicture!