Google Toolbar for Internet Explorer

Google Toolbar for Internet Explorer 7.5

Безплатно
Google Toolbar е идеална добавка за вашия браузър
Оценка
3.6  (4,670 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
7.5.8321 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Google
Google Toolbar-това е добавка за вашия браузър.
Функции на лентата с инструменти:
С подкрепата на канали за данни в реално време и потребителското търсене в сайта персонализирани бутони Google Toolbar повече, отколкото просто маркер. Сега персонализирани бутони може да поддържа джаджи Google - при натискане на иконата, приспособление ще се отвори панел с инструменти, независимо от това какъв сайт сте, и затворени, когато сте направили с него. Можете да добавите някои от любимите си Google приспособления за вашата Toolbar.
Now можете да получите достъп до всички настройки на лентата с инструменти, отметки и потребителски бутони с всеки компютър, без значение дали сте у дома или в движение. Изберете опция за достъп до вашите настройки на лентата с инструменти от всеки на влизане в лентата с инструменти в менюто. След това, когато влезете в Google Toolbar на всеки компютър, където тя е инсталирана, вашите настройки ще бъдат модернизирани, както и всички промени, които правите по време на сесията, ще бъдат запазени.
Лаптоп Google е включен с 5 Google Toolbar, за да се направи украса, събиране и обмен на информация, както можете да видите на уеб страници е още по-лесно. Потребителите на мобилни компютри ще могат да имат достъп на всички свои настоящи лаптопи, и дори да добавите към него чрез иконата "Звезда". За стартиране на мини-лаптоп, просто щракнете върху иконата на 'тетрадка'. Лаптопи също ще се появи в списъка с отметки, и можете да видите всички записани връзки от менюто отметки.
С Google Toolbar лентата за търсене, можете да търсите думи, докато пишете и бързо да откриват и да се отделят основните термини на различни страници. Просто въведете комбинацията от клавиши Ctrl + F', за да активирате панела "търсене" в долната част на прозореца на браузъра си или изберете 'намерите при въвеждане на функция, чрез "настройки" от менюто "Tools" изберете думи на страница веднага, когато пишете.
Ако сте допуснали грешка при въвеждане на уеб адреси, вместо да гледаме 404 или на страница за грешка DNS, Google Toolbar ще ви покаже оферти на адрес вие може да желаете, и също така на другите опции за навигация. Посетете http://www.youtube.co за да видите тази функция.
Попълване на формуляри в интернет е още по-лесно. С помощта на подобрени функции AutoFill, можете да запишете няколко различни профили, като например личен и бизнес, както и съхраняване на данни за кредитни карти с парола за защита. Когато започнете попълване на онлайн формуляр, можете да задържите курсора на мишката върху иконата на AutoFill, да преглеждате информация, и след това да щракнете върху иконата, за да го попълните. Също така може да започнете да въвеждате символи в форма и AutoFill ще ви подкани да изберете профила, който искате да използвате.
И Още...
Информацията е актуализирана на: