Google Toolbar for Internet Explorer

Google Toolbar for Internet Explorer 7.5

Gratis
Google Toolbar is een perfecte add-on voor uw browser
Gebruikerswaardering
3.6  (4,670 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
7.5.8321 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Google
Google Toolbar is een add-on voor uw browser.
Functies van de werkbalk:
Met ondersteuning voor live feeds en aangepaste site zoeken, Google Toolbar aangepaste knoppen zijn meer dan alleen bladwijzers. Nu aangepaste knoppen kan zelfs ondersteuning Google Gadgets - wanneer u op het pictogram klikt, wordt de gadget verschijnt onder de gereedschap balk, ongeacht welke site u op sluiten wanneer u klaar bent met het. U kunt een aantal van uw favoriete Google Gadgets aan uw Toolbar.
Now u kunt toegang krijgen tot al uw Toolbar-instellingen, bladwijzers en aangepaste knoppen vanaf elke computer, ongeacht of u nu thuis bent of onderweg. Selecteer de optie 'Toegang tot uw Toolbar-instellingen overal' in de Werkbalk van sign-in menu. Als u zich vervolgens aanmeldt bij Google Toolbar op iedere computer waar het is geïnstalleerd, worden uw instellingen worden bijgewerkt en eventuele wijzigingen die u tijdens de sessie worden opgeslagen.
Google Notebook is meegeleverd met Google Toolbar 5, om ervoor te knippen, verzamelen en delen van informatie als u surfen op het internet nog gemakkelijker. Notebook-gebruikers in staat zal zijn om toegang te krijgen tot alle van hun huidige notebooks, en zelfs toevoegen aan met behulp van de 'Ster' symbool. Om de lancering van de mini-notebook venster, klikt u op de 'Notebook' - pictogram. Notebooks zal ook verschijnen in de lijst met Bladwijzers, en kunt u navigeren naar alle opgeslagen koppelingen van de bookmark-menu.
Met de Google Toolbar balk Zoeken, kunt u zoeken naar woorden als u het type en snel te lokaliseren en markeren van belangrijke termen op verschillende pagina ' s. Typ 'Ctrl + F' om te activeren de Zoek balk aan de onderkant van het venster van de browser, of selecteer de 'Find as you type' - functie via het menu 'Opties' onder 'Tools' te markeren woorden op een pagina direct terwijl u typt.
Als u verkeerd een webadres, in plaats van het zien van een 404 of DNS error pagina Google Toolbar zal u tonen suggesties voor het adres wilde evenals andere navigatie-opties. Bezoek http://www.youtube.co deze eigenschap.
Het invullen van formulieren op het web is nu nog eenvoudiger. Met de verbeterde AutoFill functie, kunt u verschillende profielen om uw zakelijke en persoonlijke behoeften en credit card informatie met een wachtwoord beveiligd worden. Wanneer u start met het invullen van een online formulier, kunt u de muisaanwijzer over de AutoFill pictogram om de informatie te bekijken en klik vervolgens op het daadwerkelijk invullen. U kunt ook beginnen met typen in de vorm en AutoFill vraagt u het profiel kiezen dat u wilt gebruiken.
En Meer...
Info vernieuwd op: