Google Toolbar for Internet Explorer

Google Toolbar for Internet Explorer 7.5

Gratis
Google Toolbar är ett perfekt tillägg för din webbläsare
Användarbetyg
3.6  (4,670 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
7.5.8321 (Se alla)
Utvecklare:
Google
Google Toolbar är ett tillägg för din webbläsare.
Funktionerna i verktygsfältet:
Med stöd för live-feeds och anpassad sökning, Google Toolbar egna knappar är mer än bara bokmärken. Nu anpassade knappar kan även stödja Google Prylar - om du klickar på ikonen, den gadget kommer att dyka ned från Verktygsfältet, oavsett vilken sida du är på och stäng när du är klar med det. Du kan lägga till en del av din favorit Google Prylar till din Toolbar.
Now du kan komma åt alla dina Verktygsfältet inställningar, bokmärken och egna knappar från vilken dator som helst, oavsett om du är hemma eller på språng. Välj alternativet för att "komma Åt dina inställningar för Verktygsfält överallt" i Verktygsfältet sign-in menyn. När du sedan logga in på Google Toolbar på någon dator där den är installerad, dina inställningar kommer att uppdateras och alla ändringar du gör under sessionen sparas.
Google Notebook ingår med Google Toolbar 5, för att göra klippning, samla och dela information när du surfar på webben ännu enklare. Notebook-användare kommer att ha tillgång till alla sina nuvarande bärbara datorer, och även lägga till dem med hjälp av "Stjärna" - ikon. För att starta mini-notebook-fönstret, klicka helt enkelt på 'Notebook" - ikonen. Bärbara datorer kommer även att visas i listan Bokmärken, och du kan navigera till alla sparade länkar från menyn bokmärken.
Med Google Toolbar sökfältet kan du söka efter ord som du skriver och snabbt hitta och lyfta fram viktiga begrepp på olika sidor. Skriv helt enkelt in "Ctrl + F" för att aktivera sökfältet längst ner i webbläsarens fönster, eller välj "Find as you type" - funktionen via menyn 'Alternativ', under 'Verktyg' för att markera ord på en sida direkt när du skriver.
Om du mistype en webb-adress, istället för att se en 404 eller DNS fel sida, Google Toolbar kommer att visa dig förslag på den adress du kanske ville liksom andra navigeringsalternativ. Besök http://www.youtube.co för att se denna funktion.
Fyller i formulär på webben fick just ännu enklare. Med den förbättrade AutoFill funktionen kan du ha flera olika profiler för att tjäna dina affärs-och personliga behov och lagra kreditkortsinformation med lösenordsskydd. När du börjar fylla i ett formulär på nätet kan du för muspekaren över den AutoFill ikonen för att förhandsgranska den information och klicka på att faktiskt fylla i det. Du kan också börja skriva i den form och AutoFill kommer att uppmana dig att välja den profil som du vill använda.
Och Mer...
Info uppdaterad: