Google Toolbar for Internet Explorer

Google Toolbar for Internet Explorer 7.5

Gratis
Google Toolbar er en perfekt add-on til nettleseren din
Brukervurdering
3.6  (4,673 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
7.5.8321 (Se alle)
Utvikler:
Google

Google Toolbar er en add-on til nettleseren din.
Verktøylinjen funksjoner:
Med støtte for live-strømmer og custom site search, Google Toolbar egendefinerte knapper er mer enn bare bokmerker. Nå egendefinerte knapper kan også støtte Google Gadgets - når du klikker på ikonet, gadget vil komme ned fra Verktøylinjen, uansett hva stedet du er på, og lukk når du er ferdig med det. Du kan legge til noen av dine favoritt Google Gadgets til Toolbar.
Now du kan få tilgang til alle dine Verktøylinje-innstillinger, bokmerker og egendefinerte knapper fra hvilken som helst datamaskin, uansett om du er hjemme eller på farten. Velg valg for å få Tilgang til innstillingene for Verktøylinjen overalt " i Verktøylinjen sign-in-menyen. Deretter, når du logger deg på Google Toolbar på hvilken som helst datamaskin hvor det er installert, vil innstillingene bli oppdatert og alle endringer du gjør i løpet av økten, vil bli frelst.
Google Notebook følger med Google Toolbar 5, for å gjøre klipping, samle og dele informasjon når du surfer på nettet enda enklere. Notebook-brukere vil være i stand til å få tilgang til alle sine nåværende bærbare pc, og selv legge til dem ved hjelp av "Star" - ikonet. For å starte mini-bærbar pc-vinduet, klikker du bare på "Notebook" - ikonet. Bærbare datamaskiner vil også vises i i listen over Bokmerker, og du kan navigere til alle lagrede koblinger fra bokmerke-menyen.
Med Google Toolbar Finn bar, du kan søke etter ord som du skriver, og raskt finne og markere viktige begreper på tvers av ulike sider. Bare taste "Ctrl + F" for å aktivere Finn bar nederst i nettleservinduet, eller velge "Finn som du skriver" - funksjonen via "Alternativer" - menyen, under "Verktøy" for å markere ord på en side umiddelbart mens du skriver.
Hvis du feilstaver en web-adresse, i stedet for å se en 404 eller DNS feil side, Google Toolbar vil vise deg forslag til adressen kan du ha ønsket, så vel som andre navigeringsalternativer. Besøk http://www.youtube.co for å se denne funksjonen.
Fylle ut skjemaer på internett akkurat blitt enda enklere. Med den forbedrede AutoFill funksjonen, kan du ha flere forskjellige profiler for å tjene din virksomhet og personlige behov og lagrer kredittkortinformasjon med passordbeskyttelse. Når du begynner å fylle ut et skjema på nettet, kan du holde musepekeren over AutoFill ikonet for å forhåndsvise informasjon, og deretter klikker du for å faktisk fylle det ut. Du kan også begynne å skrive inn i skjemaet og AutoFill vil be deg om å velge profilen som du ønsker å bruke.
Og Mer...

Info oppdatert den: