Google Toolbar for Internet Explorer

Google Toolbar for Internet Explorer 7.5

Gratis
Google Toolbar er en perfekt tilføjelse til din browser
Brugerscore
3.6  (4,673 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
7.5.8321 (Se alle)
Udvikler:
Google

Google Toolbar er et tilføjelsesprogram til din browser.
Funktioner i Toolbar:
Med støtte til live feeds og brugerdefinerede site search, Google Toolbar brugerdefinerede knapper, der er mere end lige bogmærker. Nu brugerdefinerede knapper kan selv støtte Google Gadgets - når du klikker på ikonet, den gadget, vil pop-ned fra Værktøjslinjen, uanset hvad websted, du er på, og luk, når du er færdig med det. Du kan i stedet tilføje nogle af dine yndlings Google Gadgets til din Toolbar.
Now du kan få adgang til alle dine Toolbar-indstillinger, bogmærker og tilpassede knapper fra enhver computer, uanset om du er hjemme eller på farten. Vælg den indstilling, at 'Adgang til dine indstillinger i Toolbar overalt' i Værktøjslinjen sign-in-menuen. Derefter, når du logger på Google Toolbar på enhver computer, hvor den er installeret, og dine indstillinger vil blive opdateret, og alle ændringer, du foretager i løbet af denne session vil blive gemt.
Google Bærbare er inkluderet med Google Toolbar 5, for at gøre klipning, indsamling og udveksling af oplysninger, når du surfer på nettet endnu nemmere. Notebook-brugere vil være i stand til at få adgang til alle deres nuværende bærbare computere, og endda tilføje dem ved hjælp af 'Star' - ikonet. Til at starte mini-notebook-vinduet, skal du blot klikke på "Notebook" - ikonet. Bærbare computere vil også blive vist i listen over Bogmærker, og du kan navigere til alle gemte links fra bogmærke-menuen.
Med Google Toolbar Finde en bjælke, hvor du kan søge efter ord, som du skriver og hurtigt at finde og fremhæve centrale begreber på tværs af de forskellige sider. Du skal blot skrive "Ctrl + F" for at aktivere de Finde en bar i bunden af browser-vinduet, eller vælg 'Søg mens du skriver' funktionen gennem menuen "Indstillinger", under "Værktøjer" til at fremhæve ord på en side med det samme, som du skriver.
Hvis du taster en web-adresse, i stedet for at se en 404 eller DNS fejl på siden, Google Toolbar vil vise dig forslag til den adresse, du har ønsket, samt andre valgmuligheder. Besøg http://www.youtube.co for at se denne funktion.
Udfylde formularer på nettet, er lige blevet endnu lettere. Med den forbedrede AutoFill funktion, kan du holde flere forskellige profiler til at tjene din virksomhed og personlige behov og gemme kreditkort informationer med password-beskyttelse. Når du begynder at udfylde en formular online, kan du føre musen hen over AutoFill ikonet for at få vist oplysninger, og klik derefter på til rent faktisk at udfylde det. Du kan også starte med at skrive i den form og AutoFill vil bede dig om at vælge den profil, som du ønsker at bruge.
Og Mere...

Information opdateret: