Google Toolbar for Internet Explorer 7.5
Request
Download
link when available

Google Toolbar for Internet Explorer 7.5

Ilmainen Google Toolbar on täydellinen lisäosa selaimen
Sinun äänesi:
Uusin versio:
7.5.8321 Katso kaikki
Kehittäjä:
Google
Screenshots
1 / 9
Request
Download
link when available

Google Toolbar on add-on selaimen.
Työkalurivin ominaisuudet:
Tukee live-syötteitä ja custom-sivuston haku, Google Toolbar mukautetut painikkeet ovat enemmän kuin vain kirjanmerkkejä. Nyt mukautettuja painikkeita voi jopa tukea Google Vempaimia - kun klikkaat kuvaketta, gadget pop alas Toolbar, ei väliä mikä sivusto olet ja sulje, kun olet tehnyt sen kanssa. Voit lisätä joitakin suosikki Google Vempaimia oman Toolbar.
Now voit käyttää kaikki Työkalupalkin asetukset, kirjanmerkit ja mukautettuja painikkeita miltä tahansa tietokoneelta, olitpa kotona tai tien päällä. Valitse vaihtoehto 'käytä Työkalupalkin asetuksia kaikkialla' Toolbar kirjaudu sisään-valikko. Sitten, kun kirjaudut sisään Google Toolbar missä tahansa tietokoneessa, johon se on asennettu, asetukset on päivitetty, ja kaikki muutokset, jotka teet aikana, että istunto tallennetaan.
Google Notebook on mukana Google Toolbar 5, jotta leikkaaminen, kerätä ja jakaa tietoja, kun selaat web-jopa helpompaa. Muistikirja käyttäjät voivat käyttää kaikki nykyiset muistikirjat, ja jopa lisätä niitä käyttämällä "Tähti" - kuvaketta. Käynnistää mini-kannettavan ikkuna, klikkaa "Kannettava" - kuvaketta. Muistikirjat näkyvät myös Kirjanmerkit-luetteloon, ja voit navigoida kaikki tallennetut linkit kirjanmerkki valikosta.
Kanssa Google Toolbar Löytää bar, voit etsiä sanoja, kun kirjoitat ja nopeasti paikantaa ja korosta keskeisiä termejä eri sivuilla. Kirjoita Ctrl + F' aktivoidaksesi Etsi-baarissa selainikkunan alareunassa, tai valitse Etsi kun kirjoitat' - toiminnon kautta "Asetukset" - valikon alla "Työkalut" korostaa sanoja sivulla heti, kun kirjoitat.
Jos mistype web-osoite, sen sijaan nähdä 404 tai DNS virhe sivu, Google Toolbar näyttää ehdotuksia osoite voi olla halusi sekä muut navigointi vaihtoehtoja. Käy http://www.youtube.co nähdä tätä ominaisuutta.
Lomakkeiden täyttäminen verkossa on entistä helpompaa. Kanssa parani AutoFill ominaisuus, voit pitää useita eri profiileja palvelemaan yrityksesi ja henkilökohtaiset tarpeet ja tallentaa luottokortin tiedot salasanasuojaus. Kun aloitat täyttämällä lomakkeen verkossa, voit hääriä AutoFill esikatsella tiedot ja napsauta sitten itse täyttää sen. Voit myös aloittaa kirjoittamalla muodossa ja AutoFill tulee kehote voit valita profiilin, jonka haluat käyttää.
Ja Lisää...

Kommentit

5 stars
2,283
4 stars
616
3 stars
457
2 stars
452
1 stars
870
User

Sinun äänesi:

Mga Mungkahi