Google Toolbar for Internet Explorer

Google Toolbar for Internet Explorer 7.5

Ingyenes
Google Toolbar tökéletes bővítményt a böngészőben
Értékelés
3.6  (4,670 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
7.5.8321 (Összes)
Fejlesztő:
Google
Google Toolbar egy bővítményt a böngészőben.
Eszköztár tulajdonságok:
Támogató élő közvetítések, illetve egyéni webhelyről indított keresés, Google Toolbar egyéni gomb több, mint könyvjelzők lehetőséget. Most, egyedi gombok is támogatja Google Kütyü - ha rákattint az ikonra, a gadget pop le az Eszköztáron, nem számít, milyen oldalon van, közel amikor végzett. Hozzáadhatja a kedvenc Google Modulokat a Toolbar.
Now elérheti az összes Eszköztár beállítások, könyvjelzők, egyedi gombok segítségével bármely számítógépről, nem mindegy, hogy otthon vagy útközben. Válasszuk a lehetőséget, hogy 'Hozzáférési az Eszköztár beállítások mindenhol a Toolbar bejelentkezés menü. Akkor, amikor bejelentkezik a Google Toolbar azon a számítógépen, amelyen telepítve van, a beállítások nem lesznek frissítve, minden változtatás, amit ez alatt az ülés lesz mentve.
Google Notebook tartalmazza Google Toolbar 5, ahhoz, hogy a nyírás, gyűjtés, információk megosztása böngészés közben a weben is könnyebb. Notebook felhasználók képesek lesznek hozzáférni minden a jelenlegi notebook, még hozzá, hogy ezeket a "Sztár" ikonra. Hogy indítsa el a mini-notebook ablak, egyszerűen kattintson a "Notebook" ikonra. Notebookok is megjelenik a Könyvjelzők listája, navigálhat, hogy az összes mentett linkek a könyvjelző menü.
A Google Toolbar Találni, bár lehet keresni a szavakat, ahogy írja, gyorsan keresse meg, majd jelölje ki a kulcs kifejezések a különböző oldalakon. Egyszerűen csak írja be a 'Ctrl + F', hogy aktiválja a keresés sáv alján a böngésző ablak, vagy válassza a 'Találni, ahogy írja' a funkciót a "Beállítások" menüben a "Tools" gomb megnyomásával jelölje ki a szavak azonnal, ahogy írja.
Ha ködös egy web címet, ahelyett, hogy egy 404 vagy DNS hiba az oldalon, Google Toolbar megmutatja, javaslatokat a cím lehet, hogy azt akarta, valamint az egyéb navigációs opciók. Látogatás http://www.youtube.co látni ezt a funkciót.
Űrlapok kitöltése az interneten, most még könnyebb. A továbbfejlesztett AutoFill funkciót, akkor több különböző profilok, hogy szolgálja az üzleti, mind a személyes igények, illetve tárolni a hitelkártya adatokat a jelszavas védelmet. Ha kitöltöd az űrlapot online, fölé a AutoFill ikonra, hogy megnézze az információkat, majd kattintson a ténylegesen töltse ki. Akkor is kezdje el beírni a formában, AutoFill kérni fogja, hogy válassza ki a profilt szeretné használni.
Többet...
Információ frissítve: